Aanneming GWW

Zoekt u een multidisciplinair en betrouwbaar aannemersbedrijf met ruime kennis en ervaring én vakkundig, gecertificeerd personeel? Sterk – Heukelum B.V. kan nagenoeg alle GWW-projecten realiseren. In zowel de grond-, wegen- als waterbouw beschikken we over de vereiste expertise en certificaten. Ook draagt ons uitgebreide en moderne machinepark er aan bij dat wij in staat zijn om onze projecten geheel in eigen beheer uit te voeren.

Sterk – Heukelum B.V. voert haar projecten zowel in hoofd- als onderaanneming uit. Of het nu gaat om het uitgraven van een tuin voor een particulier of het aanleggen van het straatwerk rondom een bedrijfspand. Óf om complexere opdrachten voor bedrijven of overheden zoals het bouwrijp maken van een nieuwbouwwijk, waarbij naast het uitgraven van de funderingen ook de riolering en infrastructuur aangelegd moet worden. Met dergelijke grootschalige projecten, waarbij een ruime diversiteit aan werkzaamheden uit verschillende disciplines samenkomen, hebben wij veel ervaring en kunnen wij u van dienst zijn als veelzijdige aannemer.

Sterk – Heukelum B.V. levert als aannemersbedrijf vakwerk en bovenal kwaliteit binnen de afgesproken tijd. Binnen ons bedrijf staat centraal dat wij onze opdrachtgevers tevreden willen stellen en willen doen wat de klant beloofd is, waarbij we gevraagd en ongevraagd advies geven om werk af te kunnen leveren wat voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers én waar wij zelf voor 100% achter staan.

Vanwege onze brede inzetbaarheid kunnen wij een totaalpakket aan werkzaamheden leveren en zodanig onze opdrachtgevers ontzorgen. Door Sterk – Heukelum B.V. in te schakelen, bent u verzekerd van prettige en betrouwbare partner voor uw project. Wij denken voortvarend met u mee en zorgen dat u geen omkijken naar ons heeft.

Binnen de aannemerij hebben wij onze werkzaamheden opgedeeld in een vijftal disciplines: grondwerken, wegenbouw, rioleringswerken, waterbouw en sloopwerken. Op deze pagina’s vindt u uitgebreide informatie terug over de werkzaamheden die Sterk – Heukelum B.V. binnen deze disciplines verricht.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Uw vraag is onze uitdaging!