Machineverhuur GWW

Machineverhuur GWW is, naast de aanneming en uitvoering van grond-, wegen- en waterbouwkundige werken, één van de twee kernactiviteiten van Sterk – Heukelum B.V. Op het gebied van machineverhuur onderscheiden wij ons door, vrijblijvend en vanuit een oprechte interesse, mee te denken over de juiste inzet van machines en mensen én technische oplossingen voor uw project. Ons doel hiermee is onze opdrachtgevers te ontzorgen.

Door voortvarend met u mee te denken, bieden wij u iets extra’s waardoor u in Sterk – Heukelum B.V. een prettige en betrouwbare partner voor uw project vindt waar u geen omkijken naar heeft. Bij ‘Sterk’ geldt tevens te allen tijde ‘afspraak is afspraak’. Wij weten namelijk als geen ander dat belemmeringen binnen uw project strikt onwenselijk zijn en dat u moet kunnen vertrouwen op uw onderaannemers en leveranciers.

Wij verhuren ons grondverzetmaterieel met bediening. Door de beschikking over een uitgebreid en modern assortiment aan eigen materieel en vakkundig personeel, zijn wij erg flexibel en kunnen wij snel schakelen. ‘Nee’ is voor ons geen optie en wij zorgen dan ook altijd voor een passende oplossing.

Het materieelpark van Sterk – Heukelum B.V. bestaat uit een ruime diversiteit aan graafmachines en shovels met 3D GPS machinebesturing, tractoren en vrachtauto’s.

Via bovenstaande afbeeldingen navigeert u naar onze grondverzetmachines, uitrustingsstukken en overig materieel. Op deze pagina’s vindt u uitgebreide informatie terug over het materieelpark van Sterk – Heukelum B.V.

Wij maken het u graag gemakkelijk. Bent u op dus zoek naar een machine, een uitrustingsstuk of overig materieel? Laat de zoektocht dan aan Sterk – Heukelum B.V. over en bel gerust nu direct met onze afdeling Machineverhuur GWW!