Team Sterk Heukelum
sterk-heukelum B.V. - home page tekst

Mogen wij ons even voorstellen?

Historie

Ons aannemers- en verhuurbedrijf Sterk – Heukelum B.V. is in 1964 opgericht door Cees Sterk (1932-2018), de eerste generatie van ons familiebedrijf. Hij startte als aannemer van bestratingswerkzaamheden en maakte in de loop der jaren gestage groei en ontwikkelingen door. Mede door de komst van de tweede generatie is het bedrijf zich meer gaan concentreren op grondwerken, wegen- en waterbouw. Inmiddels is Sterk – Heukelum B.V. uitgegroeid tot een zeer veelzijdige en betrouwbare partij binnen de GWW -sector en wordt de derde generatie klaargestoomd om dit voort te zetten.

Bedrijfsprofiel

Sterk – Heukelum B.V. is een middelgroot familiebedrijf werkzaam in de grond-, wegen- en waterbouwsector. Binnen deze GWW -sector zijn wij gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van grond-, wegen- en waterbouwkundige werken én in verhuur van grondverzetmaterieel.

Bedrijfsimpressie

Het feit dat wij al lange tijd bestaan, is bij velen bekend. Sterk – Heukelum B.V. is, als veelzijdige en breed inzetbare aannemer, een bekende in de GWW -sector en verzorgt vele verschillende werkzaamheden.

Onze bedrijfsfilm geeft een mooie impressie van de diversiteit aan disciplines die Sterk – Heukelum B.V. in huis heeft. Wij nodigen u daarom van harte uit om onze film te bekijken.

Een goede manier om snel meer over ons te weten te komen!

Ons personeel

Ons bedrijf beschikt over de kennis en ervaring van 25 operationele vakmensen, welke vaak kunnen terugblikken op een jarenlang dienstverband. Daarnaast hebben wij langdurige samenwerkingsverbanden met diverse ZZP’ers waarmee we al geruime tijd prettig werken.

Het is een bewuste keuze van Sterk – Heukelum B.V. om het huidige personeelsbestand te handhaven en dit niet verder uit te breiden. Wij verkiezen ‘investeren in onze mensen’ boven uitbreiding en zijn gericht op groei in kennis en kunde. Door middel van opleidingen en cursussen houden wij de kennis en kunde van onze medewerkers up-to-date en breiden we deze uit. Daarnaast zorgt het – wat leeftijd betreft – gevarieerde personeelsbestand ervoor dat de kennis en ervaring, welke binnen ons bedrijf aanwezig is, van oud op jong wordt overgedragen en dientengevolge in huis blijft.

Onze opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers bestaan uit overheden, bedrijven en particulieren. Kenmerkend bij Sterk – Heukelum B.V. zijn de duurzame relaties die wij met onze opdrachtgevers hebben. Veel van hen mogen wij al tientallen jaren faciliteren en voorzien van mooi en kwalitatief werk. Hier zijn wij dan ook erg trots op.

Mooi en kwalitatief werk afleveren kunnen wij echter niet alleen. Kwaliteit maak je namelijk samen. Om van een project een succes te maken, is een goede samenwerking essentieel. Daarom werkt Sterk – Heukelum B.V. zoveel mogelijk met haar opdrachtgevers samen. In gesprek gaan, én blijven, over de eisen en wensen van de klant is van groot belang. Alleen op deze manier zijn wij in staat om werk af te leveren wat voldoet aan de verwachtingen van onze opdrachtgevers én waar wij zelf voor 100% achter staan.

Wat maakt ‘Sterk’ sterk en hoe onderscheiden wij ons als Sterk – Heukelum B.V.?

Onze kracht zit hem er in dat onze platte organisatie korte lijnen heeft en dat wij beschikken over uitstekend vakmanschap én een uitgebreid assortiment aan eigen materieel. Dit maakt ons flexibel. Deze flexibiliteit uit zich in brede inzetbaarheid en snel kunnen schakelen. ‘Nee’ is voor Sterk geen optie. Wij zorgen dan ook altijd voor een passende oplossing.

Vanwege onze brede inzetbaarheid kunnen wij een totaalpakket aan werkzaamheden leveren en zodanig onze opdrachtgevers ontzorgen. Door Sterk – Heukelum B.V. in te schakelen, bent u verzekerd van een prettige en betrouwbare partner voor uw project. Wij denken voortvarend met u mee en zorgen dat u geen omkijken naar ons heeft.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd te durven kiezen voor een andere aanpak. Wij denken buiten de kaders en in mogelijkheden en komen zo tot inventieve oplossingen en creatieve ideeën. ‘Kan niet bestaat niet’ is ons motto. We informeren, overleggen en zoeken de samenwerking op, net zo lang tot we een passende oplossing hebben waar beide partijen achter staan.

Mentaliteit van Sterk – Heukelum B.V.

Sterk – Heukelum B.V. is een organisatie die met beide benen op de grond staat. Wij houden ons projectgericht bezig met de werkelijkheid, de feitelijke situatie en mogelijkheden. Wij doen wat we kunnen en beloven, binnen de kaders van het mogelijke en scheppen daarmee realistische verwachtingen. Niets meer en niets minder. Wij zijn eerlijk, open en transparant en doen ons niet anders voor dan wie we zijn. Het spreekwoordelijke ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ past dan ook goed bij ons.

Vanuit onze perfectionistische aard is ons uitgangspunt bij het maken van werk: ‘maak het zoals je het voor jezelf zou doen’. Dit resulteert in uiterste zorgvuldigheid in onze werkwijze. Daarnaast vinden wij dat de kwaliteit van het werk nooit ten koste mag gaan van de kwantiteit. Door extra aandacht te schenken aan- én tijd te investeren in ons werk, leveren wij een hoge mate van kwaliteit. Pas als wij zelf tevreden zijn, kunnen wij u tevreden maken.

Niet alleen een tevreden klant is voor ons belangrijk. Wij hechten er waarde aan een persoonlijke en sociale band te hebben met zowel onze opdrachtgevers, ons personeel, onderaannemers en leveranciers. Er is namelijk meer dan alleen werk. Met wat aandacht en interesse voor elkaar maken wij het een stuk menselijker en dat werkt wel zo prettig.

Ons kwaliteitsbeleid

Sterk – Heukelum B.V. heeft haar beleid en visie beschreven in een beleidsverklaring. Deze beleidsverklaring geeft een uitgebreide beschrijving van het kwaliteitsbeleid en de visie van Sterk – Heukelum B.V. in relatie tot kwaliteit, veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu. Deze verklaring is voor belanghebbenden te allen tijde opvraagbaar. Neem hiervoor gerust contact met ons op.