Nieuwe Atlas 160W Stage 5
voor Sterk – Heukelum B.V.

Mobiele Kraan Atlas 2021 160 W 162 W 301349 Overzichtsfoto (2)

Nieuwe Atlas 160W Stage 5 voor Sterk – Heukelum B.V.

Deze week hebben wij een volledig nieuwe en compleet uitgeruste Atlas 160W mobiele graafmachine in ontvangst mogen nemen.

De nieuwe 160W met Stage V motor is voor een flexibele inzet voorzien van een SMP draaikantelstuk. De Deutz TCD 6.1 motor van de Atlas 160W heeft een vermogen van 150 KW/143 pk en dankzij het motortoerental van maximaal 1.800 omwentelingen per minuut een laag brandstofverbruik.

Deze 18 tonner kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de comfortabele en geluidsarme cabine en de standaard luxe- en extra complete uitrusting. Denk hierbij aan onder andere een overdruksysteem, dansonderdrukking op de grondarm, stalen spatborden en een trekhaak in het schuifblad. Ook is deze machine voorzien van opklapbare treeplanken en zijn de achterruit en zijruiten geblindeerd wat het werken met 3D GPS machinebesturing extra comfortabel maakt.

Al met al dus weer een hele complete en veelzijdige machine die goed aansluit bij de diversiteit aan disciplines welke Sterk – Heukelum B.V. in huis heeft.

Wij wensen onze collega veel draaiplezier met deze machine!