Uitbreiding kapschuur bedrijfsterrein
Sterk – Heukelum B.V. gereed

Uitbreiding Kapschuur Bedrijfsterrein Gereed (1)

Uitbreiding kapschuur bedrijfsterrein Sterk – Heukelum B.V. gereed

Iets later dan gepland, maar… Hij staat er! Onze kapschuur is sinds deze week uitgebreid met een verlenging van 30 meter.

Deze uitbreiding biedt plaats voor het stallen van ons materieel en diverse materialen. Kostbare producten waar we zuinig op zijn!

Het realiseren van de uitbreiding vergde uiteindelijk iets meer tijd dan we gedacht hadden. Het moest ’tussen de bedrijven door’ plaatsvinden en er kwam ook nog een 3-weekse bouwvak tussendoor.

We zijn begonnen met een opruimslag om de plaats waar de aanbouw moest komen vrij te maken. Daarna is de fundering aangebracht. Vervolgens is een start gemaakt met het plaatsen van de staalconstructie en de verankering hiervan aan de fundering. Aansluitend is de beplating aangebracht en is het geheel afgebouwd.

De aanbouw is geheel in eigen beheer uitgevoerd door onze eigen mannen. We zijn dan ook trots dat ons personeel zo breed inzetbaar is!

Ons resten nu nog een aantal kleine restpunten zoals het aanbrengen van de verlichting.

In ieder geval kunnen we nu aan de slag met het inrichten van de kapschuur en het herinrichten van ons bedrijfsterrein. Orde en netheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel!