Uitbreiding kapschuur bedrijfsterrein
Sterk – Heukelum B.V.

Profileren Zandbaan Fundering

Uitbreiding kapschuur bedrijfsterrein Sterk – Heukelum B.V.

Tussen de bedrijven door zijn we bezig met het uitbreiden van de kapschuur op ons eigen bedrijfsterrein. Deze kapschuur wordt gebruikt voor het stallen van ons materieel en materialen. Kostbare producten waar we zuinig op zijn!

Enige tijd geleden heeft er al een opruimslag plaatsgevonden om de plaats waar de aanbouw moet komen vrij te maken. Inmiddels hebben we voor deze oppervlakte ook de fundering gereed gemaakt.

De kapschuur wordt direct op betonplaten gebouwd. Uiteraard wordt de staalconstructie verankerd aan de betonplaten om zo een solide constructie te vormen. Deze constructie vereist echter wel betonplaten die voldoende dik zijn. Daarom zijn er betonplaten gebruikt met een dikte van 20 centimeter. Aan zowel de fundering als de staalconstructie liggen als vanzelfsprekend berekeningen en tekeningen ten grondslag. Evenals een Omgevingsvergunning voor de bouwactiviteiten.

De staalconstructie is momenteel nog in de maak en de beplating nog in bestelling. Deze materialen worden binnenkort verwacht waarna de aanbouw gerealiseerd kan worden.

Deze aanbouw wordt in eigen beheer uitgevoerd door onze eigen mannen. Toch fijn dat ons personeel zo breed inzetbaar is!

Wij hopen tegen de bouwvak met elkaar een mooie aanbouw van zo’n 30 meter neer te hebben gezet.

Hieronder staan een aantal foto’s van de werkzaamheden met betrekking tot het gereed maken van de fundering.

Op deze nieuwspagina volgt binnenkort meer informatie over de opbouw van de staalconstructie en de overige werkzaamheden.